Wij staan voor u klaar

Vacature tandarts

Persoonlijke tandheelkunde op hoog niveau.

Gezellige groepspraktijk zoekt kundige tandarts

Minimaal 2 dagen per week (start 1 november)

Contracttype: in overleg

Wat wij zoeken

Voor onze moderne groepspraktijken in Weert zijn we op zoek naar een kundige tandarts die het leuk vindt om in een gedreven, ambitieus en jong team te werken.

Tandzorg Oranjeplein & Tandzorg Leuken zijn twee kleinschalige tandartspraktijken met gezamenlijk een groot team. Hierdoor proberen we de continuïteit voor de patiënten te waarborgen. Door onze specialiteiten en kennis te verdelen, kunnen we op sommige gebieden iets meer uitvoeren dan een standaard algemeen practicus.

Wij willen onze patiënten de hoogst mogelijke tandheelkundig zorg bieden door te blijven investeren in een prettige en veilige omgeving.

Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundige en leuke teamleden. Ben jij die enthousiaste tandarts die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen. Het betreft een parttime functie in loondienst of als zzp’er.

Afhankelijk van je wensen spreken we af hoe je wil werken, of je bijvoorbeeld alle behandelingen wilt doen, of een deel, of je wilt specialiseren in een deelbehandeling. Bij ons is alles bespreekbaar zolang je gemotiveerd bent. Alle honoreringstypen zijn bespreekbaar: zzp, loondienst, etc.

Functie-eisen

Je bent gedreven en liefhebber van het vak. Uiteraard communicatief sterk met patiënten, collega’s en personeel. Graag een tandarts met de nodige ervaring. Het liefste wil je voor een lange tijd bij ons werken omdat wij het belangrijk vinden dat onze patiënten een vertrouwensband opbouwen met de tandarts en zich veilig voelen.

Alle mogelijke behandelingen worden uitgevoerd, mocht je ergens niet comfortabel bij voelen, dan wordt dat intern of extern doorverwezen. Hier heb jezelf de regie over.

Wat wij bieden

Wij zijn een moderne groepspraktijk met vijf tandartsen en een mondhygiëniste (allen parttime). De praktijk beschikt over alle middelen om lekker te kunnen werken; ruime behandelkamers, airco en OPT.

De assistentes zijn allemaal opgeleid en ze kunnen allemaal tandsteen verwijderen, foto’s maken, afdrukken, etc.  Daardoor word je ontlast en blijft er voldoende tijd over voor complexere behandelingen en administratieve taken. Uiteraard voldoet onze praktijk aan alle voorwaarden, wet- en regelgeving en hoef je als tandarts alleen goed voor de patiënten te zorgen, wij doen de rest.
Wij zijn dan ook opzoek naar een echte teamplayer die ons team wil komen versterken. 

Aangezien werkplezier centraal staat wordt er ook steeds veel waarde gehecht aan sfeer en collegialiteit. Sinterklaas, kerst, Pasen, start van de zomervakantie? Voor alle activiteiten vinden we een leuke manier om het te vieren en hier en daar wat hapjes en drankjes is absoluut geen uitzondering! Ook overtuigd van onze bedrijfscultuur? Solliciteer dan snel en wij contacteren je binnen de 48u!

Mocht je willen specialiseren en/of ontwikkelen, dan helpen en denken we daar graag in mee. Ook is een financiële bijdrage dan bespreekbaar.

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar nvandoornik@atlasdentalcare.eu . In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.

– Een uitdagende baan met veel afwisseling in taken.

Extra’s:

  • Bedrijfsfeesten
  • Kerstpakket
  • Teamuitjes
  • Vrijdagmiddagborrel
Contactgegevens

Openingstijden

Tandzorg Oranjeplein:
Ma Di Do Vr:
08:00 – 12:15 en 13:00 – 17:00
Woensdag:
08:00 – 12:15 en 13:00 – 17:00 en 17:30 – 21:00

Tandzorg Leuken:
Ma Di Wo Do Vr:
08:00 – 12:15 en 13:00 – 17:00