Wij staan voor u klaar

Werken bij

Werken bij Tandzorg Oranjeplein/Leuken

Welkom bij ons aanbod van openstaande vacatures. Graag willen wij kennis met je maken mocht je geïnteresseerd zijn in een of meerdere vacatures. Wij vinden het belangrijk dat zowel de functie als het team bij je past. We nodigen je daarom graag uit voor een persoonlijk gesprek op locatie.

Naast dat vinden we het belangrijk dat ieder teamlid met plezier naar zijn werk komt. Hier dragen wij ons steentje aan bij door continu te blijven investeren in een fijne werkomgeving. Daarnaast hebben wij een werkomgeving met korte lijntjes waardoor wij een persoonlijke benadering hanteren en wij als praktijk een informele sfeer creëren. We zijn een team met zeer deskundig personeel dat zich continu blijft doorontwikkelen door scholing en het delen van kennis en kunde.

Mocht je nu blij en nieuwsgierig worden van onze werkwijze neem dan graag met ons contact op via backoffice@atlasdentalcare.eu

Vacature tandarts in Weert

Voor onze moderne groepspraktijken Tandzorg Oranjeplein en Leuken, gelegen in Weert, zijn we op zoek naar een kundige tandarts die het leuk vindt om in een gedreven, ambitieus en jong team te werken.

Gezellige groepspraktijk zoekt (allround) tandartsassistente

Voor onze moderne groepspraktijken Tandzorg Oranjeplein en Leuken, gelegen in Weert, zijn we op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie (allround) tandartsassistent.

Is er geen vacature beschikbaar? Ook dan komen wij graag met u in contact! Stuur een open sollicitatie met motivatie en CV naar:

backoffice@atlasdentalcare.eu

Contactgegevens

Openingstijden

Tandzorg Oranjeplein:
Ma Di Do Vr:
08:00 – 12:15 en 13:00 – 17:00
Woensdag:
08:00 – 12:15 en 13:00 – 17:00 en 17:30 – 21:00

Tandzorg Leuken:
Ma Di Wo Do Vr:
08:00 – 12:15 en 13:00 – 17:00